Starity

Eljegyezték Jesy Nelsont

2015. július 19. 22:10   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix sztárját a Manchester Arénában jegyezte el párja, Jake Roche.

hirdetés

Tegnap jegyezte el az énekes, Jake Roche a Little Mix pacsirtáját, Jesy Nelsont. A fiatal csillagnak a Manchester Arénában került gyűrű az ujjára, ahol éppen koncertre készült a lánybanda. A tömeg elé letérdelve történt meg a nagy esemény, a háttérben Ed Sheeran zenélt, mégpedig Nelsonék kedvenc dalát, a Tenerife Sea-t adta elő. A sztár természetesen igennel felelt a nagy kérdésre.

Egy évvel ezelőtt pont ezen a napon találkoztam veled először a Manchester Arénában, így most jobb, hogy egy barátom is segít egy kicsit nekem ezt megtenni. A legjobb nap az életemben – írta az énekes, amihez egy cuki fotót is csatolt, melyen látható a meglepett Jesy is.

Nem tudom elhinni, ami történt! Ez a legszürreálisabb dolog az életemben, és mindenki ott volt, akit szeretek, hogy megoszthassam velük a pillanatot. Úgy érzem, én vagyok a legszerencsésebb lány a világon, és komolyan mondom, nem tudom abbahagyni a sírást. A jövőbeli Mrs. Roche – tette hozzá a boldog énekesnő.

A két fiatal 2014 júliusában találkozott először, ám az első közös fotókat tavaly szeptemberben lőttél róluk, és már akkor is számos pletyka keringett arról, hogy együtt vannak. Gratulálunk a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek