Starity

Így rappel Daniel Radcliffe!

2015. július 21. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmek sztárja nemrégiben felszabadultan bulizott barátnőjével egy karaokebárban, és barátai kérésére ismét megmutatta nem mindennapi raptudását.

hirdetés
Így rappel Daniel Radcliffe!

Július 18-án kapták lencsevégre a 25 éves színészt és barátnőjét, Erin Drake-et a kaliforniai Félhold-öbölben található Cameron's Pubban, ahol Daniel ismét megmutatta: ha színészkarrierje befuccsolna, könnyűszerrel találhatna munkát a zeneiparban is nem mindennapi raptudásával.

A színészpáros jelenleg is forgat, így kevés szabadidejüket szívesen töltik egymás társaságában – ahogyan a fent említett estén is tették –, melynek folyamán Daniel felszabadultan adta elő Eminem 2000-ben megjelent átütő slágerét, a The Real Slim Shadyt, miközben párja tánctudásával bűvölte el a nézőket. Előadásuk végeztével csókot váltottak, majd barátaik szomorúságára levonultak a színpadról.

Dan és Erin egyébként 2013-ban ismerkedtek meg az Öld meg kedveseid című film forgatásán, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Jelenleg mindketten több produkción dolgoznak: Danielt legközelebb a november 25-én megjelenő Victor Frankenstein című filmben láthatjuk Igor szerepében, Erin pedig a Liv és a Delinquent című drámákban tűnik majd fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek