Starity

Brendon Urie előadta akusztikusan a P!ATD új dalát

2015. július 22. 14:02   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában – legfőképpen a hírességek körében – nagy népszerűségnek örvend az új Periscope nevű app, minek segítségével bármikor azonnali livestreambe kezdhetnek telefonjukon keresztül, amit bárki nézhet, és bátran hozzá is szólhat.

hirdetés

Brendon Urie szinte napi rendszerességgel használja az alkalmazást, beszélget rajongóival, megmutatja, hogy éppen mit csinál, vagy csak leül a zongorájához és eljátszik bármit, amit a rajongók kérnek.

Az egyik ilyen Periscope-streamben az új Panic! At the Disco-dalt, a Hallelujah-t szerették volna hallani a fanok akusztikus változatban, Brendon pedig teljesítette a kívánságukat, és elénekelte a teljes számot. Ez a verzió az eredetinél jóval lassabb, melankolikusabb hangulatú lett, ám az embereknek nagyon tetszett, így az sem lenne meglepő, ha hamarosan készülne egy hivatalos akusztikus verzió is a dalból, mint ahogyan anno a This Is Gospel című szerzeményükkel is történt.

A Panic! At The Disco frontembere rengeteg kérdésre szokott válaszolni egy-egy élő közvetítés folyamán, így többek között az új albummal kapcsolatban is elárult már pár információt. Kiderült például, hogy a korábbi korongok közül leginkább a 2005-ben megjelent A Fever You Can't Sweat Outhoz tudná hasonlítani.

Az Alternative Press készített egy interjút Urie-val, amiből kiderült, hogy az új lemez a július 22-én megrendezendő, Alternative Press Music Awards után fog megjelenni.

Írtam 10 vagy 11 dalt, és mindegyik nagy jelölt az albumra, de én csak folytatom az írást. Ez rengeteg egy lemezhez, de én írni szeretnék 15-16 dalt, hogy kiválaszthassak 10-11 kedvencet, amik ugyanazt az üzenetet és mentalitást közvetítik, és majd lényegében egy évkönyvvé válik az egész album.

Brendon az Alt 98.7 rádióállomáson is beszélt egy keveset az új korongról: Kicsit más lesz. Egy mix Sinatra és a Queen között, ha ennek van értelme... Amikor új albumot csinálunk, számomra a folyamat mindig fejlődik és változik – jó értelemben.

Az album első dala, a Hallelujah április 20-án jelent meg, a hozzá tartozó kisfilm pedig július 7-én debütált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek