Starity

Katy Perry nyilvánosan állt bosszút

2010. szeptember 18. 15:03   |   Szerző: Bondgirl21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő elég furcsa módját választotta a bosszúra. Eddig nem derült ki róla, hogy bosszúra hajlamos, de minden bizonnyal jól szórakozott saját magán.

hirdetés
Katy Perry nyilvánosan állt bosszút

Katy Perry épp az MTV-ben készített felvételt, amikor meglátta volt osztálytársát a közönség soraiban, akiben a gimiben szerelemes volt. Shane Lopes állítólag soha nem viszonozta szerelmét Katynek, ezért neki ajánlotta  You're So Gay című számát.

„Te voltál a legnépszerűbb srác az osztályban, de engem soha nem hívtál randira, mindig csak Amanda Wayne-t. Hát valóban jól választottál drága. A következő számot Shane Lopesnek ajánlom.” – mondta.

Shane bevallotta RadioOnline-nak, hogy eléggé zavarba jött a bejelentés után: „Az egész sztorit csak kitalálta. Én egyszer sem éreztem, hogy bejöttem volna neki. Csak barátok voltunk, és ez az egész csak a show miatt volt. Kiagyalta, hogy kínos helyzetbe hoz.”

Majd hozzátette: „Ezt mondjuk nem vártam tőle, de nem is lepődtem meg, mert egyszerűen ilyen a személyisége. Szókimondó és őszinte, vicces lány, a gimiben is ilyen volt. Nem különbözik attól a Katytől aki a gimiben volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek