Starity

Ősszel jön az új Bring Me The Horizon-lemez

2015. július 22. 13:01   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ikertornyok leomlásának évfordulóján jelenik meg a brit együttes ötödik albuma, That’s The Spirit címmel.

hirdetés
Ősszel jön az új Bring Me The Horizon-lemez

A Bring Me The Horizon tagjai nem unatkoztak az utóbbi hónapokban: még év elején ültek össze, hogy megírjanak néhány dalt a következő korongjukra, ezt követően pedig egy görög szigetre, Santorinire utaztak. Itt egy kis pihenés következett: bejárták a szigetet, strandra jártak, és még egy személyi edzőt is fogadtak maguk mellé. Persze nem csak nyaralni mentek a festői szépségű szigetre: itt folytak ötödik stúdióalbumuk munkálatai is.

Negyedik albumuk, a Sempiternal két éve jelent meg, és kisebb fordulatot jelentett az együttes történetében: míg régebbi dalaikban szinte csak hörögni hallottuk az énekest, Oliver Sykest, az újabbakban már tiszta énekhangját is megismerhettük. Az új irányvonal próbája volt a tavaly megjelent Drown című kislemez, ami nagy sikert aratott a rajongók körében, így bátorítva az együttest a változásra, melyet az új lemez tizenkét dalán megfigyelhetünk majd. Az album hangzásvilágára olyan együttesek voltak hatással, mint a Jane's Addiction, a Panic! At The Disco és a Radiohead.

A That's The Spirit című korong szeptember 11-én fog megjelenni, mely egyben a tizennégy évvel ezelőtti tragédia, az ikertornyok leomlásának évfordulója is. A dátum kiválasztása nem lehetett véletlen, hisz maga Oliver Sykes is így nyilatkozott az albumról: A depresszió ünnepe. Az, hogy hogyan hozod ki belőle a legjobbat. A That's The Spirit [magyarul: Ez a megfelelő hozzáállás] elég depresszív szólás. Olyasmi, amit akkor mondasz, amikor nem tudsz semmi jót hozzáfűzni a helyzethez.

A korongról nemrég jelent meg az első szám Happy Song címmel, melyre az énekes elmondása szerint nem hivatalos címadó dalként is tekinthetünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek