Starity

Összeszólalkozott Nicki Minaj és Taylor Swift

2015. július 22. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 21-én kezdődött meg a szavazás az idei MTV Video Music Awardsra, ahol idén nem más, mint Taylor Swift kapta a legtöbb jelölést. Összesen kilenc szobrocskára esélyes a Bad Blood énekesnője, köztük az Év videója díjra is, amit nem mindenki fogadott kitörő örömmel.

hirdetés
Összeszólalkozott Nicki Minaj és Taylor Swift

A kategóriában Taylor mellett olyan embereket jelöltek, mint Beyoncé, Ed Sheeran, Kendrick Lamar, vagy Mark Ronson és Bruno Mars. 

Nicki Minaj nem kapott jelölést sem az Anaconda, sem a Beyoncéval közös Feeling Myself kisfilmjéért, a hírt pedig nem fogadta túl jól, és Twitter-oldalán fejezte ki nemtetszését, miszerint a bőrszíne miatt nem jelölték.

Sziasztok, srácok! @MTV köszönöm a jelöléseket. A Feeling Myself lekéste a határidőt, vagy...? Ha más »fajta« előadó lennék, az Anaconda jelölve lett volna a legjobb koreográfia és az év videója kategóriában is. Mikor »más« csajok jelentetnek meg olyan klipet, ami rekordokat dönt és befolyása van a kultúrára, jelölést kapnak. Ha a videód a vékony csajokat ünnepli, jelölnek az év videója díjra – fakadt ki a mikroblogon.

Az állítások kicsit alaptalannak tűnnek, mivel Beyoncét is jelölték ugyanabban a kategóriában. Taylor Swift ennek köszönhetően magára vette Nicki hozzászólásait, és azonnal válaszolt a kirohanására. Mást sem csináltam, csak szerettelek és támogattalak. Ellentétben veled, aki egymás ellen uszítja a nőket. Talán valamelyik férfi vette el a helyed...

Minaj természetesen tagadta, hogy róla szóltak volna a kijelentések. Nem mondtam egy szót se rólad. Én is ugyanannyira szeretlek. De ehhez neked is hozzá kéne szólnod.

Taylor ezután megkérte Nickit, hogy ha ő nyeri a díjat, akkor menjen fel vele a színpadra. Viszont ezt követően az Anaconda énekesnője retweetelte egy rajongó hozzászólását, ami Swiftet támadta. Ne használd a »támogassunk minden lányt« szöveget kifogásként azért, hogy nehogy kritikus legyél a médiával szemben, ami téged jutalmaz és istenít – írta a lány.

Taylor később már nem szólt hozzá a témához, Nicki viszont még fűzött hozzá pár szót.
Annyira örülök, hogy látjátok, hogy működnek a dolgok. Taylor levette a zenéjét Spotifyról és megtapsolták. Mi elindítottuk a Tidalt [Spotifyhoz hasonló zenei szolgáltatás] és leszóltak minket.

Nicki Twitter-oldalán több tweet is megtalálható még a témával kapcsolatban, miszerint a fekete nők még mindig nagy elnyomásban élnek, és nemcsak a zenei pályán, hanem az élet minden területén. Nicki továbbá szomorú volt, hogy Taylor magára vonta a figyelmet ismételten, mikor véleménye szerint a probléma igenis valós, és most így a médiában elúszik a bejegyzéseinek igazi értelme a felesleges dráma végett. A Twitter most többnyire Nicki oldalán állt, és kicsit kétszínűnek tartották Taylor tweetjét, hiszen a Bad Blood című slágere köztudottan Katy Perry ellen íródott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek