Starity

Klippremier: Tankcsapda – Egyedül a világ ellen

2015. július 24. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este 10 órakor debütált a fennállának 26. évfordulóját ünneplő debreceni csapat legújabb kisfilmje.

hirdetés
Klippremier: Tankcsapda – Egyedül a világ ellen
Fotó: Facebook/Tankcsapda

A Tankcsapda méltán nevezhető hazánk egyik legeredményesebb és legsikeresebb zenekarának, hiszen több mint 25 éves fennállása során mindig maradandó emléket nyújtott a koncertekre látogatóknak; igényes albumaikkal és kisfilmjeikkel pedig e popzenétől terhes zeneiparban is képesek voltak fenntartani a publikum figyelmét, és nemcsak hűek maradtak önmagukhoz, hanem népszerűségük is töretlen.

A debreceni trió 13. stúdiólemeze Urai vagyunk a helyzetnek címmel került az üzletek polcaira tavaly októberben, és már megjelenésének hetében kétszeres platina minősítést ért el. E sikeren felbuzdulva választásuk az ezen a lemezen megtalálható Egyedül a világ ellen című szerzeményre esett, hogy kisfilmet forgassanak hozzá, mely tegnap éjszaka debütált a legnagyobb videómegosztó portálon.

A zenekar egyébként gőzerővel turnézik, így a rajongóknak még számtalan lehetősége lesz találkozni a srácokkal a nyár folyamán. Mindezek mellett a Lukács László vezette csapat azt is nyilvánosságra hozta, hogy az Egyedül a világ ellen a szeptemberben érkező JUBILEUM 25 címet viselő dupla koncert-DVD beharangozója, így akiknek nem sikerül eljutniuk valamelyik fellépésre, otthonuk kényelméből is megtapasztalhatják, milyen egy igazi 'Csapda-buli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek