Starity

Megérkezett a Tűzpróba új előzetese

2015. július 26. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új trailert kapott Az útvesztő második része, a Tűzpróba. A két és fél perces kisfilmben újabb kalandoknak lehetünk szemtanúi.

hirdetés

Tegnapelőtt debütált az új előzetes Az útvesztő-trilógia második részéhez, a Tűzpróbához. A James Dasher könyvsorozatából készült film első epizódja igazán sikeresnek bizonyult, főleg a fiatalabb generáció körében, így nem is volt kérdés, hogy készül a folytatás.

Az alkotáshoz korábban már érkezett egy klip, de ezúttal egy hosszabb, majdnem két és fél perces kisfilmet kaptunk, amiben értelemszerűen több esemény is elfért. Az már egyértelművé válhat számunkra, hogy nem értek véget a megpróbáltatások azzal, hogy hőseink kijutottak a bonyolult Útvesztőből. Megmentőik egy csapásra ellenséggé vállnak, így ismét fel kell venniük a harcot, csak ezúttal nem hatalmas, mérges rovarokkal, hanem hús-vér emberekkel, és kevésbé természetes úton létrejött társaikkal.

A Tűpróba még idén, pontosabban szeptember 18-án érkezik a mozikba. Addig is tekintsük meg a film posztereit, melyeket ugyancsak nemrégiben tettek közzé. A plakátokon Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Nathalie Emmanuel, Thomas Sangster, Ki Hong Lee és Rosa Salazar láthatóak.

Fotók: 20th Century Fox

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek