Starity

Charlize Theron sztriptízbárba hívta Barack Obamát

2015. július 26. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jimmy Kimmel műsorában mesélte el a színésznő kínos találkozóját az USA elnökével.

hirdetés
Charlize Theron sztriptízbárba hívta Barack Obamát
Fotó: Dan MacMedan/USA Today

Ki ne lenne ideges, ha találkozna az Egyesült Államok elnökével, Barack Obamával? Bizony Charlize Theron sem tudta leplezni feszültségét, amikor négy hónappal ezelőtt volt szerencséje váltani néhány szót Obamával a Jimmy Kimmel Live!-ban. A kissé zavarba ejtő szituációt pedig Jimmy a héten ismét felhozta, amikor a dél-afrikai színésznõ műsorában vendégeskedett.

Van ez a dolog, ami akkor történik velem, amikor ideges leszek. Olyan izgatott leszek, hogy olyan dolgokat mondok, amik nem éppen odaillőek. Olyan, mint a Tourette-szindróma, csak egy kicsit furcsább módon. Nem tudom, hogyan fogjam vissza magam. Csak blablabla. Olyan, mint egy verbális hasmenés. Nagyon ideges voltam, mivel tulajdonképpen ott rejtőzködtem a háttérben, aztán valaki a csapatából odajött hozzám, hogy muszáj találkoznom vele, mert arra vár, hogy találkozhasson velem, szóval nagy volt a nyomás – kezdte a 39 éves színésznő.

A találkozó során Obama éppen azt ecsetelte, hogy a Jimmy Kimmel Live!-ban tett megjelenése sokat segítette abban, hogy új célcsoportot érjen el, Charlize pedig úgy gondolta, hogy most jött el az ő pillanata, így hirtelen felindulásból meghívta egy sztriptízbárba az elnököt.

Aztán volt egy kis szünet és nem tudtam, hogy mit mondjak, szóval az egyetlen dolog, ami eszembe jutott az volt, hogy »Hát, hogy ha más közönségre vágyik, akkor elvihetem egy sztriptízbárba«. Szörnyű volt – mesélte Charlize, majd Jimmy viccesen megkérdezte tőle, hogy Obama ezután nem hagyta-e faképnél.

Nem, annyira kedves és vicces volt. Tudta, hogy nagyon ideges voltam és jóindulatú volt. Aztán vagy négy hétig nem tudtam aludni, mert amikor lecsuktam a szememet, eszembe jutott, hogy úristen, tényleg ezt mondtam! Te jó ég, miért mondtam ezt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek