Starity

Selena Gomez inkább egy átlagos lány lenne

2010. szeptember 18. 16:04   |   Szerző: Selena sztár

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez elárulta, hogy nem akar híresség lenni. Elismerte, nem rossz, mert szereti csináni, de szívesebben lenne egy átlagos lány. Sokan mondják, hogy ezt csak úgy mondja, pedig nem igaz – derül ki az interjúból.

hirdetés
Selena Gomez inkább egy átlagos lány lenne

Selena Gomez elárulta, hogy nem akar híresség lenni. Elismerte, nem rossz, mert szereti csináni, de szívesebben lenne egy átlagos lány. Sokan mondják, csak úgy mondja, de ő újra felkapta a szőke parókát, és amint egy rajongó megismerte, másnap erről interjút adott a MerI magazinnak.

MerI: Miért voltál álcázva Selena?

Selena: Mert kicsit jó lett volna, ha ismeretlenül sétálhatok Los Angeles utcáin, és senki sem tudná, hogy ki vagyok. Igaz, szeretek énekelni és szinészkedni is, de az átlagosság nekem az, ami kell.

MerI: És, hogy lepleződtél le?

Selena: Hát egy lelkes rajongó egy sikítás után a szemembe nézett, és csak anyit kérdezett, hogy befestettem-e a hajamat megint.

Merl: És egyáltalán miért fontos az átlagoság számodra, hisz látszik, hogy nem szálltál el?!

Selena: Hát azért kell az átlagoság, mert szeretnék a földön maradni (nem elszállni). Nincs okom elszállásra még, mert nem vagyok egy igen ismert és nagy sztár, de a szüleim félnek ettől.

MerI: De ugye nem adod fel a sztárságot? Hisz többeknek okoznál csalódást!

Selena: Nem! Szeretek énekelni, de néha igaz, jobb lenne egyszerű ember lenni, és szerettem volna, de a szüleim csak azt hajtogatták, hogy menni fog, és hogy végigcsinálom!

MerI: Ezért vagy te többeknek példaképe!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek