Starity

A Ghost Town lett Adam Lambert karrierjének legsikeresebb dala

2015. július 27. 19:07   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert visszatérése kifizetődött, és meghozta a hozzá fűzött reményeket: a Ghost Town lett az eddigi legsikeresebb dala.

hirdetés

Adam Lambert első és az eddig legnagyobb slágereként számon tartott felvétel nem más, mint a Whataya Want From Me volt, amit Pinktől kapott a debütáló nagylemezére, a For Your Entertainmentre. Ezután megjelent az If I Had You, ami szintén sikert hozott Lambert számára Európában, 2010-ben. A Trespassing CD-jével azonban megindult az énekes hanyatlása, amit egy kiadó- és csapatváltás követett 2013-ban.

2015 nyarán, immáron a Warner kiadó gondoskodása alatt megjelent a The Original High nagylemeze, ami a harmadik top 10-es albuma lett az USA-ban. A sikersorozat ezzel nem ért véget, hiszen 2015. július 27-én a Ghost Town, az album vezető kislemeze, hivatalosan is lekörözte a Whataya Want From Me-t. Az USA-ban több mint 50 rádió top 10-es listájába került be, a Spotify-on lekörözte a Whataya Want From Me sikerét több mint 35 millió meghallgatással, emellett a videoklip nézettsége is milliókat ugrál fel a napok elteltével.

Lambert csapata idén rengeteg promót szervezett le az énekesnek, így nem csoda, hogy a munka meghozta a gyümölcsét. Adam nemrégiben abban a megtiszteletésben is részesült, hogy részt vett az Apple cég partiján, ahol maga Tim Cook, a vezérigazgató konferálta fel. A jövőt nézve azt pletykálják, fel fog lépni a VMA-n, de addig is Demi Lovato oldalán megjelenik az ausztrál Voice színpadán.

Magyarországon a Ghost Town belépett a Class FM Top 40 listájába, így már a hazai rajongók is hallhatják a felvételt a rádióban országszerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek