Starity

Rendezőként is debütált Chris Evans

2015. július 28. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagyközönség számára is elérhetővé vált a sármos színész által rendezett első film, a Before We Go.

hirdetés
Rendezőként is debütált Chris Evans

A színészként már elismert Chris Evans nemrégiben más vizekre evezett, ugyanis végre megérkezett a legelső általa rendezett film, melynek forgatókönyvét Ronald Bass, Chris Shafer, Jen Smolka és Paul Vicknair írta. A romantikus vígjáték-dráma a Before We Go címet viseli, a főszerepekben pedig mindenki Amerika kapitánya és Alice Eve láthatóak, de Chris öccse, Scott Evans is feltűnik néhány jelenetben.

A sztori két fiatalról szól, akik véletlenül botlottak csak egymásba, ám közös bennük, hogy mindketten New Yorkban ragadtak az estére. Hamar közel kerülnek egymáshoz, a váratlan kalandnak köszönhetően pedig mindketten erőt vesznek magukon és szembenéznek félelmeikkel, ezzel kezükbe véve életük irányítását.

A film a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütált először tavaly szeptemberben, ezt követően idén májusban a Seattle-i Nemzetközi Filmfesztiválon is bemutatták, egy héttel ezelőtt pedig az interneten is elérhetővé vált az USA-ban, ahol szeptember 4-én limitált kiadásban is elérhetővé válik. Ezenkívül egyedül a szingapúri premiert hozták nyilvánosságra, amire december 17-én kerül sor, így arról egyelőre nincs információ, hogy a világ többi pontján mikor tekinthetik meg az érdeklődők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek