Starity

Ősszel érkezik Vanessa Hudgens új filmje

2015. július 30. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 4-étől kezdik világszerte vetíteni a mozik a Kitchen Sink című horrorvígjátékot, melyben Ed Westwick, Chris Zylka, Denis Leary és Nicholas Braun is feltűnik

hirdetés
Ősszel érkezik Vanessa Hudgens új filmje
Fotó: Gian Andrea Di Stefano

2013 augusztusában derült ki, hogy Vanessa Hudgens tárgyalásokat folytat a Sonyval egy új film, a Kitchen Sink kapcsán. Akkoriban Nicholas Braun, Mackenzie Davis és Josh Fadem neve szerepelt biztosan a stáblistán, ám a felsorolás később kibővült, hiszen Chris Zylka, Denis Leary, Ed Westwick, Joan Cusack, Cerina Vincent, Keegan-Michael Key, Rachael Harris és Utkarsh Ambudkar is becsatlakozott.

A történet egy Dillford nevezetű városban játszódik, ahol a halandók, a vámpírok és a zombik békésen éldegéltek egymás mellett egészen addig, amíg a földönkívüliek fel nem bolygatják életüket. Érkezésüket követően elszabadul a pokol: az emberek, a vámpírok és a zombik egymás ellen fordulnak, és három tinédzseren múlik, hogy minden visszaálljon a „rendes” kerékvágásba.

A forgatást még 2013 szeptemberében elkezdték, ám a premierről nem volt hír egészen eddig. Nemrég ugyanis végre kiderült, hogy idén szeptember 4-én kezdik vetíteni a norvég és az amerikai mozik is, majd ezt követően bemutatják Kambodzsában (szeptember 10.), Izlandon (szeptember 11), Romániában (szeptember 11), Kazahsztánban (szeptember 24), Portugáliában (szeptember 24), Oroszországban (szeptember 24), Ukrajnában (szeptember 24), Belgiumban (szeptember 30), Ausztráliában (október 1), Csehországban (október 8), Hollandiában (október 15), Németországban (október 22), Dániában (október 29), és az Egyesült Királyságban is (november 6). Arról, hogy hazánkban játszák-e majd a mozik, egyelőre nincs hír.

A rendezői feladatokat Robbie Pickering látta el, míg a forgatókönyvet Oren Uzielnek köszönhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek