Starity

Taylor Momsen széthullik?

2010. szeptember 18. 18:06   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet őt erős, kitartó, önálló nőként, vagy rossz útra tért szegény kislányként is emlegetni, egyben azonban a rajongók és az őt kevésbé kedvelők is egyetértenek: Taylor Momsen teljesen kifordult magából.

hirdetés
Taylor Momsen széthullik?

A Gossip Girlben vendégszereplő Tim Gunn nyilatkozott a TvOverMind.com weblapnak arról, hogy milyen volt a sorozat forgatásán, és igen, szóba került a sorozat legfiatalabb csillaga, Taylor is.

„Szánalmas volt az a lány, nem emlékezett a szövegeire, pedig még csak nem is volt belőlük sok neki. – emlékszik vissza Gunn. – Azt gondoltam magamban, vajon miért hagyjuk, hogy túszul ejtsen magának ez a kis önjelölt díva."

Taylor Momsen számára, akit annak idején még a Grincsből ismerhetett meg a közönség, a Gossip Girl (A pletkyafészek) című sorozat hozta meg a világhírnevet. Karaktere kezdetben csak egy átlagos, törekvő leányzó, aki hatalmas divattervezői álmokat dédelget, és azon igyekszik, hogy részese lehessen a New York elitjének, az Upper East Side-i fiatalok társaságának. Aztán ahogy halad előre a sorozat, a színésznő változik, és a sorozat készítői az ő stílusához kezdik igazítani a karakterét, Jennyt. Lázadni kezd, erősebben sminkeli magát, a korának nem éppen megfelelően kezd öltözködni, kétes ügyletekbe keveredik, drogot árul, és ... eléri a mélypontot. A kezdetben mosolygós, helyes kislányból szinte egyik pillanatról a másikra minden szülő rémálma válik.

Időközben a színésznő inkább a zenéléssel kezd foglalkozni. Remek hanggal van megáldva, és jó zenét is csinál bandájával, a The Pretty Reckless-szel. Ő maga azonban kezd egyre jobban szétzuhanni – csakúgy, mint a karaktere.

A sorozat harmadik évadjára már aggódó szülők bombázzák leveleikkel a sorozatot vetítő The CW csatornát, hogy csináljanak már valamit a megfékezhetetlen szőkeséggel. A sorozat készítői így az évad végén egy kis kényszerszabadságra küldik Jennyt a mamájához, hátha az eltérő környezet jó hatással lesz rá végre.

Taylor egyébként a sorozat negyedik részében fog visszatérni Jennyként, melyben a szereplők életét a New York-i divathét fogja felforgatni.

Gunn az interjúban azt is elmondta, hogy Taylor felvételek közötti szünetekben végig a blackberryjén lógott, teljesen mással volt elfoglalva, a legkevésbé a szerepe érdekelte, ezzel maximálisan kihozva a sodrából a
rendezőt és a producereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek