Starity

Magyarországra is érkezik Zooey Deschanel sorozata

2015. augusztus 01. 12:12   |   Szerző: Claire Holt rajongó

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ősszel vadonatúj sorozat lesz látható az RTL II-n, ami pedig nem más, mint a Fox 2011-es komédiája, a New Girl.

hirdetés
Magyarországra is érkezik Zooey Deschanel sorozata
Fotó: Fox

Idén ősszel hozzánk is elérkezik a New Girl című Fox által sugárzott vígjáték az RTL II-re. A Zooey Deschanel főszereplésével készült újdonság magyar címe Új csaj lett – jelentette be hivatalos oldalán a csatorna.                                                                

A sorozat főszereplője Jess, aki szakít a pasijával, mivel a fiú megcsalja. Arra kényszerül, hogy új lakást keressen magának. A keresés nem tart neki hosszú ideig, ám kiderül, hogy a lakótársai férfiak lettek. Főszereplőnknek egészen bejön az új hely, ezért úgy dönt, hogy ott marad a három pasi társaságában.

A komédiában továbbá főbb karaktert alakít Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone és Lamorne Morris is, de vendégszereplőként már Taylor Swift is feltűnt benne. Az alkotás Amerikában már a 4. évadnál tart és ősszel jön az ötödik is, aminek pár részéből Zooey kimarad terhessége miatt. A széria hazai jövője már csak a magyar rajongókon múlik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek