Starity

Másodjára is anya lett Charlize Theron

2015. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még arról cikkeztek a lapok, hogy felbontotta eljegyzését a színésznő, a napokban azonban mégsem volt ideje szomorkodni, ugyanis egy kislánnyal gazdagodott a családja.

hirdetés
Másodjára is anya lett Charlize Theron

A People magazin értesülései szerint nem sokáig szomorkodott a Sean Pennel való szakítást követően a színésznő, ugyanis egy örökbefogadási irodával folytatott tárgyalásokat annak érdekében, hogy hároméves adoptált fia, Jackson mellé egy kislány is csatlakozzon a családhoz. A júliusban született afrikai-amerikai kislány az August nevet kapta.

„Mindig is őszinte voltam azzal kapcsolatban, hogy családot szeretnék. Egész életemben családcentrikus egyénnek tartottam magam. [...] Olyan anyuka szeretnék lenni, amilyen az anyukám is volt. Igazságos, szigorú, ugyanakkor támogató is. A család jelenti számomra a mindenséget” – nyilatkozta 2014-ben Charlize a családdal kapcsolatos elképzeléseiről a brit Vogue magazinnak.

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek