Starity

Mizu Jordin Sparks?

2010. szeptember 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordan Sparks szeptember 17-én adott egy intejút, ahol beszélt a Broadwayról, a turnéról és a Jonas Brothersről is.

hirdetés
Mizu Jordin Sparks?

A Broadway.com (később BW) készített egy intejút a fiatal sztárral, Jordin Sparksszal (később JS) What's up Jordin Sparks?! ('Mizu, Jordin Sparks?!') néven.

BW: Nemrég debütáltál a Broadwayen, mint feltörekvő színésznő. Milyen érzés ez?

JS: Fantasztikus. Régen is színészkedtem, még az Idol előtt egy színi klubban, aztán jött az Idol. De ez mindig is az álmom volt. Akár 5–10 évig is csinálnám ezt.

BW: Az In The Heigst mindig a közönségre öszpontosít. Hogyan fogadtak téged?

JS: Tárt karokkal! Ők nagyon támogatnak. A karakterem (Nina)  édesapja, Rick folyamatosan adott új és új ötleteket. A minap a hangom nagyon ráspolyos volt, és Olga sokat segített nekem. Ő szinte ott úgymond az anyukám.

BW: Mi lepett meg a legjobban a Broadwayről?

JS: Az időbeosztás! Előtte turnéztam, de ott sokat bolondoztunk és nem kellet ugye ennyit próbálni. De tetszik, hogy nappal próba, este pedig show. Legalább fegyelmezetteb leszek – nevetett – és persze tudatosabb is. Itt mindig egységben kell lennem a testemmel és a torkommal.

BW: Az egyik legynagyobb dalod címe When You’re Home. De te hogyan tartod fenn a család értelmét amikor ilyen távol vagy?

JS: A kutyáimat magammal hoztam. Ha nagyon szeretethiányom van, őket ölelem át. A családdal sajnos csak videóval vagy telefonon tudok beszélni. De ez nem ugyanaz, mint megölelni a testvéredet, anyukádat, nagymamádat. A tesómmal nagyon szoros a kapcsolatunk. Néha csak úgy rohannom kell a Broadwayre néhány meccséről.

BW: Te turnéztál a Jonas Brothersszel. Milyen volt?

JS: Kemény, fárasztó, mert folyamatosan utaztunk. De a fiúk mindig felvidítottak. Jó volt velük énekelni. Joe-val fantasztikus volt a No Air. Annyira viccesek. Kevin mindig piszkált, Nick is mindig kedves volt.  A turné közben nagyon összeszoktunk, és rossz volt befejezni. De hála Istennek, azóta többször is találkozunk, együtt lógunk és hülyéskedünk. Igazi barátok vagyunk. 

BW: Idén turnéztál Amerika-szerte.

JS: Igen, ez fantasztikus volt. Eddig nyitóénekesként is nagyon jó volt. Feladatom volt a közönséget felpörgetni, és utána követett valaki. De most én voltam a követő, fantasztikus, hogy az emberek miattam vettek jegyet. Ez a nyár szinte a legszebb nyaram volt, megszakítás nélküli és pörgős nyár.

BW: Milyen tapasztalatod volt az Idol-fellépések és a turné alatt?

JS: A turné más, mert beszélek a közönséghez, a rajongókhoz. Itt jelen kell lennem a világomban és az ő világukban. Az Idol pedig hasonlít egy táborhoz, ami felkészit a jövőre sok építő kritikával. És ez nekem most sokat jelent, mert képeznem kell a hangomat a Broadway miatt,  hisz minden éjszaka felül akarom múlni magam, mindig magasabbra rakni a mércét.

BW: Milyen másik Broadway-műsorban szerepelnél?

JS: Hát nagyon imádom a Rentet és a Wickedet. Az pedig külön élmény, hogy a mi fellépsünk más időben van, és így meg is tudom nézni néha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek