Starity

Mark Zuckerberg apa lesz

2015. augusztus 04. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Facebook alapítója az általa létrehozott közösségi oldalon jelentette be, hogy feleségével, Priscilla Channel kisbabát várnak.

hirdetés
Mark Zuckerberg apa lesz

„Priscillának és nekem van néhány izgalmas hírünk: hamarosan egy kislány szülei leszünk!

Ezzel együtt pedig egy új fejezet nyílik az életünkben. Abban a szerencsében volt részünk, hogy megkaptuk a lehetőséget arra, hogy világszerte megérintsük az embereket – Cilla orvosként és pedagógusként, én pedig a közösségi média és jótékonykodás által. Továbbra is azon leszünk, hogy jobb hellyé tegyük a világot a születendő gyermekünk és az elkövetkező generáció számára.

Első lépésként engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy személyes élményt. Már jó néhány éve próbálkozunk, hogy gyerekünk születhessen, és ez idő alatt sajnos három vetélést kellett megélnünk.

Reményekkel telve vágsz bele abba, hogy megtanulj mindent, mikorra gyereked lesz. Elképzeled, milyen lesz, és reményekkel telve álmodozol a jövőjéről. Terveket szövögetsz, aztán egyszer csak odalesz minden. Ez egy magányos tapasztalat. A legtöbben nem beszélnek a vetélésről, mert attól félnek, hogy ez a probléma távolságot szül a két fél között, mely végül visszatükröződik a kapcsolatra, mintha tökéletlenek lennétek és ti idéztétek volna elő. Ezáltal vívódást hoztok a saját életetekbe.

Ebben a nyitott és mindennel összefüggő világban a problémák megbeszélése nem teremt távolságot, sokkal inkább összehozza az embereket. Megértést, toleranciát és reményt hoz az életbe.

Amikor elkezdtünk ezekről a dolgokról beszélgetni a barátainkkal, akkor tudatosult bennünk, hogy korántsem vagyunk egyedül a problémával – sokan ismerik az érzést, milyen ez, és ennek ellenére a későbbiekben egészséges gyermekeket hoztak a világra.

Reméljük, hogy a tapasztalatunk megosztása sok mindenkinek ad reményt, és a hasonló cipőben járók bátrabban osztják meg egymással a saját történeteiket. 

A jó hír pedig az, hogy a terhesség már olyan előrehaladott állapotban van, hogy igen alacsony a vetélés kockázata, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Cilla és a kisbabánk egyaránt egészségesek, én pedig hihetetlenül izgatott vagyok, amiért hamarosan találkozhatok a gyermekemmel. Azonban a kutyánk, Beast még mit sem sejt abból, hogy mi folyik körülötte. Az ultrahangon láttuk, hogy a lányunk hüvelykujjával egy tetszik jelet mutatott felénk, szóval engem máris meggyőzött arról, hogy az én utamat követi majd. 

Már nagyon várjuk, hogy a világra jöjjön, és amint megindul, mihamarabb értesítünk titeket róla, hogy megérkezett és üdvözöl titeket!” – írta Mark a Facebookon.

A 31 éves programozó egyébként 2003 óta alkot egy párt Priscillával, akit 2012 májusában vett feleségül. Szerelmük mindeddig töretlennek bizonyult, a házasságuk is boldog, így nem csoda, hogy elérkezettnek látták az időt a csalládalapításra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek