Starity

Itt a Deadpool előzetese!

2015. augusztus 05. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt végre napvilágot látott a Ryan Reynolds főszereplésével készült Marvel-adaptáció legelső trailere.

hirdetés
Itt a Deadpool előzetese!

Augusztus harmadikán tette közzé a 20th Century Fox a Deadpool-film első teaserét, amiben a címszereplőt alakító Ryan Reynolds elárulta, hogy egy napon belül megjelenik a teljes előzetes is. Ígéretét pedig be is tartotta, hiszen alig pár órával ezelőtt felkerült a YouTube-ra a képregényadaptáció legelső trailere.

A Tim Miller által rendezett film a Marvel-rajongók kedvenc antihőse, a mentálisan instabil, ám humoros Wade Wilson történetét meséli el, aki egy rosszul sikerült kísérlet után a szupergyorsan gyógyuló alteregójaként, Deadpoolként levadássza azt a férfit, aki majdnem tönkretette életét.

A forgatókönyvet Rhett Reese és Paul Wernick írta, Reynolds mellett pedig szerepet kapott még többek között Morena Baccarin, Gina Carano, T.J. Miller, Ed Skrein, Rachel Sheen, Brianna Hildebrand, Andre Tricoteux és Taylor Hickson is.

Az Egyesült Királyságban 2016. február 5-én zajlik majd le a premier, majd 10-én Argentínában, 11-én pedig Ausztráliában, Azerbajdzsánban, Brazíliában, Kolumbiában, Németországban, Hollandiában, Mexikóban, Dániában, Portugáliában, Oroszországban és Szingapúrban is bemutatják. Az USA-ban, Svédországban és Romániában csak február 12-étől játsszák majd a mozik. Arról viszont egyelőre nincs információ, hogy hazánkban mikor debütál.

Morena BaccarinT.J. Miller

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek