Starity

Nem válik Will Smith és Jada Pinkett Smith

2015. augusztus 05. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga a 46 éves színész oszlatta el a házasságáról szóló pletykákat a Facebookon.

hirdetés
Nem válik Will Smith és Jada Pinkett Smith
Fotó: Facebook/Will Smith

A média előszeretettel terjeszti már évek óta azt a pletykát, hogy válik Will Smith és felesége, Jada, azonban végül mindig kiderül, hogy ez nem igaz, ugyanis minden a legnagyobb rendben van közöttük.

Az utóbbi időben is azt kezdték híresztelni, hogy veszélybe került házasságuk, így a sármos színész tőle szokatlan módon a Facebook-oldalán osztotta meg a nagyérdeművel, hogy szó sincs válásról.

Normál körülmények között általában nem reagálok az ilyen butaságokra. (Mivel ez ragályos.) De annyi ember keresett fel azzal, hogy kifejezzék »legmélyebb részvétüket«, hogy úgy gondoltam, mi a fenéért ne lehetnék én is ostoba? – kezdte Will.

Szóval a redundáns, folyamatosan ismétlődő, újra és újra előkerülő szóbeszéd végett... Jada és én... NEM VÁLUNK! Megígérem mindannyiótoknak, hogy ha valaha is úgy döntök, elválok a királynőmtől, esküszöm, hogy magam mondom el nektek! – zárta mondandóját.

Will és Jada egyébként 1997-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent, és azóta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Színészként és énekesként is tevékenykedő fiuk, Jaden már 17. életévét tapossa, a szintén ezeken a pályákon mozgó lányuk, Willow pedig 14 éves.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek