Starity

Nick Jonasszal randizik Kendall Jenner

2015. augusztus 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gigi Hadid Kupidó-üzemmódba kapcsolt, és összehozta legjobb barátnőjét, Kendall Jennert Nick Jonasszal.

hirdetés
Nick Jonasszal randizik Kendall Jenner
Fotó: Mirror

Gigi Hadid néhány hónapja Joe Jonasszal alkot egy párt, és mivel szereti, ha a körülötte lévők is boldogok, úgy döntött, hogy bemutatja legjobb barátnőjét, Kendall Jennert szerelme frissen facérrá vált öccsének, Nicknek.

Az US Weekly értesülései szerint az első találkozó elég jól sikerült, már rögtön az elején rátalált a közös hangra a két sztár, akik jelenleg egyébként SMS-ben ismerkednek tovább. Egyelőre persze nem várhatunk nyilvános ölelgetéseket, hiszen mindketten eléggé visszahúzódó alaptermészetűek, és nem szeretnék elsietni a dolgot, így egy darabig még megtartják maguknak a kapcsolatot. Egy névtelen forrás szerint azonban nem kell aggódni, hiszen amint mindketten készen állnak, hogy hivatalosan is párként legyenek a köztudatban, érkeznek majd a közös fotók.

Gigit egyébként nem teljesen az önzetlensége sarkallta arra, hogy kerítőnőnek álljon, mivel mindig szeretné Kendallt maga mellett tudni, így jó ötletnek találta, hogy összehozza Nickkel, hogy így mindannyian együtt lóghassanak.

A legifjabb Jonast utoljára tinédzserkori barátnőjével, Selena Gomezzel hozták hírbe, de ő ezt egy rádióműsorban megcáfolta, és állítása szerint barátságnál nincs több közöttük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek