Starity

Adam Lambert leelőzte a One Directiont Ausztráliában

2015. augusztus 06. 20:08   |   Szerző: Sohie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert Ausztráliába utazott, hogy ott népszerűsítse új stúdióalbumát. A The Original High első kislemezével, a Ghost Townnal lépett fel a The Voice tehetségkutatóban mint sztárvendég.

hirdetés

Adam Lambert Ghost Town című dalát adta elő a népszerű tehetségkutatóban, a The Voice-ban, ahol a mentorok táborát Jessie J, Delta Goodream, Ricky Martin és a The Maddens duó alkotja.

 

Trippin on Acid Rain w @IsThatJessieJ backstage at @thevoiceAU

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által közzétett fénykép,

 

W the one and only @ricky_martin !

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által közzétett fénykép,

Az előadás olyannyira jól sikerült, hogy Lambert kislemeze a műsort követően az első helyre szökött az ausztrál iTuneson, lekörözve ezzel a One Direction Drag Me Down című megaslágerét. Az ausztrál közönség azonban még többet akart Adamből és a The Original High nagylemezt is az iTunes élére repítették, a Ghost Town videoklipjével karöltve. 

Bátran kijelenthetjük, hogy a promóturné sikeres volt a kontinensországban, Adam és a csapata pedig már be is jelentették, hogy 2016 januárjában visszatérnek Ausztráliába és Új-Zélandra a The Original High-turnéval, ami azt jelenti, hogy az énekes a 34. születésnapját koncertezéssel ünnepli majd. A további állomások és dátumok bejelentése még várat magára.

Adam egy rádióinterjúban elárulta, hogy ezek után Ázsiába viszik majd a turnét. Ezek már lebeszélt állomások, de természetesen az egész világot kész bevenni. Ezek csak a turné egyik lábát képezik majd, ő pedig szeretné, ha a körút egy nyolclábú pókra hasonlítana a világtérképen. Úgy tűnik, a tehetség mindenre elszánt!

Lehet, hogy a zenéjével kacérkodhat, de a lexikális tudásán van még mit csiszolni. Azon kívül, hogy a Lemingtonnak a Kávésüti fantázianevet adta és az ausztrál rövidítésekből egyet talált el, azt sem igazán tudta megmondani, melyik az az ausztrál állat, amelytől legnagyobb valószínűséggel lehet chlamydiát kapni, de cserébe elejtett egy szóviccet.

Csodás, hogy állatoktól is el lehet kapni a chlamydiát. Ezt eddig nem tudtam. A) Kenguru B) Kacsacsőrű emlős C) Koala. Nos, először is nem tudom, ki művelne olyan dolgot ezekkel az állatokkal, amitől chlamydiát lehet kapni, ez bestialitás, azonban fogalmam sincs, mi a válasz, de a kacsacsőrűre szavazok…

A kacsacsőrű emlős angolul Platypus, aminek hangzása Adam szerint hasonlít a puss/pussy szóra, ami a női nemi szerv megnevezése, itt pedig ugyebár egy nemi úton terjedő betegségről van szó. A helyes megfejtés egyébként a koala volt, amire Adam így reagált: Elnézést, de ki kap chlamydiát egy koalától? Bebizonyította ezt valaki?

Lambert egyébként nagyon jól érezte magát Ausztráliában, különösen odáig van az akcentusukért, amit kisebb-nagyobb sikerrel próbált műsorokban, sőt, Instagram-fiókján is utánozni. Adam a How you going?, avagy Hogy vagy? kérdést igyekezett a lehető legausztrálosabban kiejteni – a végeredmény magáért beszél.

 

HOW U GOIN?????

ADAMLAMBERT (@adamlambert) által közzétett videó,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek