Starity

Titanic 3D a 100. évfordulóra

2010. szeptember 18. 23:11   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig két év múlva lesz az RMS Titanic elsüllyedésének 100. évfordulója – megemlékezésképpen pedig a hihetetlen sikert arató romantikus film, a Titanic újra a mozikba fog kerülni – méghozzá digitálisan felújított 3D-s változatban.

hirdetés
Titanic 3D a 100. évfordulóra

Ki ne emlékezne minden idők legsikeresebb romantikus filmjére, a 97-es Titanicra. Most, hogy egyre csak nő a térhatású filmeket játszó mozik száma, és a már házimozikban is elérhető a technológia, csak idő kérdése, hogy egyes filmklasszikusok 3D-ben is megjelenjenek, új bemutatót kapjanak. Ha pedig 3D, akkor természetes, hogy az Avatarral nagyot kaszáló James Cameronra gondolunk.

Cameron az egyik legjobb, legelismertebb és legsikeresebb filmje a Titanic volt, s a rendező még márciusban elárulta a USA Today számára, hogy tervezik a Titanic 3D bemutatását. Ha minden jól alakul, akkor 2012 tavaszán láthatjuk újra Leonardo DiCapriót és Kate Winsletet a mozivásznon 3D-ben. Azért kell ennyit várnunk, hogy a hajó elindulásának 100. évfordulóját köszönthesse a film új bemutatásra.

Egy kis ízelítőként tekintsétek meg a film hivatalos teaserjét:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek