Starity

Lindsay Lohan nem tanul a hibáiból

2010. szeptember 19. 00:12   |   Szerző: Eszty Morgan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta kijött a börtönből, Lindsay mindenhol azt nyilatkozta, hogy tényleg meg akar javulni. Megesküdött, hogy kezelteti függőségét. Ehhez képest a legújabb tesztje pozitív eredményt mutatott.

hirdetés
Lindsay Lohan nem tanul a hibáiból

Lindsay Lohan augusztusban a börtönből egyenesen egy központba ment, épp azért, hogy úrrá legyen szenvedélybetegségén; onnan pedig csak azzal a feltétellel engedték ki, ha hetente többször drogtesztnek veti alá magát, hogy bizonyítsa, mennyire is komolyak a szándékai. A múlt héten viszont megbukott az egyik ilyen teszten, kokain nyomait találták a szervezetében.

Lohan már el is ismerte, hogy pozitív lesz a tesztje, bocsánatot kért, és kijelentette, hogy vállalja a felelősséget a bíróságon. Ott viszont semmi jóra nem számíthat, hiszen ez volt az utolsó utáni utolsó esélye.  Az pedig szinte biztos, hogy ezzel a húzásával alá is írta az újabb belépőjét a börtön falai közé, és most biztos nem fogja megúszni egy héttel. 

Sokan bíztak benne, hogy a börtön majd észhez térítik Lindsay-t, azonban úgy néz ki, hogy nem ez történt.

Az egykoron bájos, üde kislány most már a múlté; nemigen kapkodnak érte a rendezők sem. Hogy merre tovább, azt csak Lindsay tudhatja. De az biztos, hogy ha nem változtat, szomorú vége is lehet történetének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek