Starity

Jensen Ackles is csatlakozott az Instagramhoz

2015. augusztus 10. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb örömére egy évvel a Twitter után a népszerű képmegosztó portálra is felregisztrált az Odaát sztárja.

hirdetés
Jensen Ackles is csatlakozott az Instagramhoz
Fotó: The CW

Sorozatbeli öccsével, Jared Padaleckivel ellentétben Jensen Ackles sosem volt túl nagy híve a közösségi portáloknak, ez azonban megváltozott tavaly augusztus 24-én, amikor létrehozta Twitter-fiókját: Rendben Twitter, nyertél... – állt legelső bejegyzésében, melyhez egy képet is csatolt a VanConról.

Egy év alatt 1,32 millió követőre tett szert a mikroblogon és úgy tűnik, ismét beadta a derekát a modern kornak, ugyanis feleségével karöltve regisztrált az Instagramra is a tegnapi napon, augusztus 8-án.

Hello Instagram. https://instagram.com/p/6I8ikEt9oj/ – írta a Twitterre tegnap délután, mellékelve legelső fotójának linkjét, melyen imádnivaló kislányával, Justice Jayjel pózol, aki állítása szerint segít neki abban, hogy a földbe döngöljön néhány pózert.

 

A photo posted by Jensen Ackles (@jensenackles) on

Jensen egy nap leforgása alatt 474 ezer követőt gyűjtött össze, első fotóját pedig 199 ezren lájkolták, ami ismerjük el, nem rossz eredmény. Felesége, Danneel Harris még jóval férje előtt, tegnap reggel csiripelte el követőinek, hogy ő is regisztrált az Instagramra, első képén pedig Jensen látható, ölében kislányukkal.

 

A photo posted by @danneelackles512 on

Egyébként annak ellenére, hogy Jared Padalecki már 2011 júniusa óta boldogítja a rajongókat a Twitteren, az Instagramra ő is csak négy nappal ezelőtt regisztrált fel. Első fotóján Always Keeping Fighting nevezetű kampányát hirdeti, mely 53 ezer ember tetszését nyerte el, ám követőinek száma még messze nem haladja meg Jensenét, mivel egyelőre „csak” 198 ezer fan követi figyelemmel profilját, de az Odaát lelkes rajongótáborát ismerve egészen biztosak vagyunk benne, hogy nem sokáig marad ennyinél a számláló.

 

A photo posted by Jared Padalecki (@jaredpadalecki) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek