Starity

Megnősült az Amerikai pite sztárja

2015. augusztus 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai pite-filmekben Chris Ostreichert alakító Chris Klein tegnap esküdött örök hűséget párjának, Laina Rose Thyfaultnak.

hirdetés
Megnősült az Amerikai pite sztárja
Fotó: Startraks Photo/Rex Shutterstock

Chris Klein és Laina Rose Thyfault a tegnapi nap folyamán a montanai Rainbow Ranchen mondták ki egymásnak a boldogító igent családjuk és barátaik jelenlétében. A pár esküvőszervezője, Jennifer Horsley elárulta, hogy mivel mindketten odavannak Montana gyönyörű mezőiért, ezért döntöttek úgy, hogy a természet lágy ölén esküdnek egymásnak örök hűséget.

Chris és Laina egyébként egy közös barátjuk esküvőjén ismerkedett meg egymással 2011-ben, majd közel négyévnyi együttjárás után, Chris tavaly decemberben Velencében kérte meg az utazási ügynökként dolgozó lány kezét.

Ugyan Chris az elmúlt években komoly alkoholproblémákkal küzdött – mely szenvedélyére ráment a Katie Holmesszal és Ginnifer Goodwinnal való kapcsolata is –, úgy tűnik, hogy a 36 éves színésznek jót tett az elvonó és végre visszatalált önmagához Laina mellett.

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk a párnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek