Starity

Jön Beyoncé talán legütősebb albuma

2010. szeptember 19. 10:10   |   Szerző: Nesquik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé neve senki számára sem ismeretlen. Az R&B-énekenső utolsó albumát 2008-ban adta ki, ami hatalmas sikereket ért el. Ám hamarosan jön az újabb album, ami az ígéretek szerint még ütősebb lesz.

hirdetés
Jön Beyoncé talán legütősebb albuma

A dalszövegíró-producer, Sean Garrett a PopEaternek nyilatkozott a közelgő albumról: „Ez lesz a valaha volt legjobb albuma! Egy teljesen új szintre fogjuk emelni az egészet.”

Garret egyébként már rengetegszer dolgozott Beyoncéval, többek között a Single Ladies, a Get Me Bodied és az Upgrade U felvételein is. Azt is elmondta, hogy nagyon nagy partialbumra számíthatunk, és hogy Beyoncé nemsokára már stúdióba is vonul, hogy felvegye legújabb dalait.

Bee előző albuma – az I Am... Sasha Fierce – 2008. november 14-én jelent meg, és hatalmas sikereket ért el: szinte minden országban, ahol kiadták, platinalemez lett, megkapta a legjobb R&B-albumnak járó Grammy-díjat, illetve a Single Ladies nevű kislemez még további három Grammyt besöpört.

Vajon Beyoncé felül tudja múlni előző albumát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek