Starity

Zimány Linda újra szerelmes

2015. augusztus 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár évekig Amerikában élt, mégis itthon találta meg a szerelmet Zimány Linda, egy magyar milliárdos mellett.

hirdetés

Zimány Linda újra boldog: Kedves Ferenc személyében új társra lelt a csinos modell. A lapok 2012. végén egyszer már összeboronálták egymással a glammodellt és a milliárdos vállalkozót, ám hivatalosan mostantól számítanak egy párnak – írja a Bors.

Linda az elmúlt éveket ingázással töltötte Los Angeles és Magyarország között, miután megnyert egy rangos szépségversenyt, a közelmúltban azonban sikeresen ledoktorált és úgy határozott, hogy itthon, ügyvédként folytatja pályafutását.

Az elmúlt héten Linda már egy percig sem titkolta a saját köreiben, hogy a férfi és ő egy párt alkot. Szemlátomást repes a boldogságtól, és büszke arra, hogy egy ilyen sikeres, sokak által becsült és nagyra tartott férfi a párja. Őszintén boldognak tűnt – mondta a Borsnak a modell egyik ismerőse, aki magától Lindától értesült a jó hírről.

Kedves Ferenc ismert milliárdos vállalkozó, aki korábban Linda két közeli barátnőjével, Bódi Sylvivel és Debreczeni Zitával is hosszú éveken át élt párkapcsolatban. Az RTL Klub Fókusz című műsorában azt is elárulta, hogy új párkapcsolatuk évek óta tartó barátságból emelkedett új szintre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek