Starity

David Beckham kislánya védelmére kelt

2015. augusztus 11. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az exfocista az Instagramon kelt kislánya, a négyéves Harper védelmére, akit azért cikiztek a rosszakarók, amiért még mindig nem szokott le a cumiról.

hirdetés

David Beckham köztudottan remek apuka hírében áll, három fia után pedig a szeme fényeként tekint legkisebb gyermekére, a négyéves Harperre. A 40 éves apukát azonban tegnap igen kellemetlen helyzetbe hozta a Daily Mail, ugyanis öles szalagcímmel és kissé vádlón hozta le, hogy a Beckham házaspár kislánya még mindig nem szokott le a cumiról.

Ez a kép robbantotta ki a háborút David és a Daily Mail között

Az exfocista az Instagramon reagált a szülői képességeit firtató irományra, és állt kislánya védelmére. Miért érzik úgy az emberek, hogy jogukban áll bírálni egy szülőt azzal kapcsolatban, hogy hogyan neveli a saját gyermekeit anélkül, hogy bármit is tudnának róla?? Mindenki, akinek vannak gyermekei, tudja, hogy ők sem érzik mindig jól magukat, illetve előfordul, hogy lázasak, ezekben az esetekben pedig a cumi a legjobb megoldás arra, hogy visszaállítsuk a komfortérzetüket. Szóval üzenem azoknak, akik kritizálnak, hogy gondolkozzatok kétszer, mielőtt mások gyerekeiről pletykálnátok, és semmi jogotok nincs elítélni engem, mint szülőt...olvasható az Instagramon.

A Daily Mail cikkében azonban található egy rész, melyben Clare Byam-Cook szülőszakértő nyilatkozik és kel a Beckham házaspár védelmére a kislány cumihasználatával kapcsolatban. „Nem hiszem, hogy Harper még mindig cumizna. Ha mégis így lenne, azzal nagyon rosszat tennének neki ebben a korban, ugyanis a cumi nemcsak, hogy károsítja a fogakat, hanem gátolja a beszéd fejlődését is. [...] Három hónapos kor felett a gyerekeknek nincs szükségük a cumihoz hasonló nyugtatóra, négyévesen pedig pláne nincs. David és Victoria csodálatos szülőknek tűnnek, így biztos vagyok abban, hogy megadják a Harpernek szükséges figyelmet, és tetszik vagy sem, megfelelő példát mutatnak. Ezt a legtöbb ember láthatja, akárcsak azt, hogy cumizni ebben az életkorban is lehet normális.”

A szakértő még azt is hozzátette a beszélgetés végén, miszerint egyfajta pánik lehet úrrá a Beckham házaspáron, amiért lassan felnő a legkisebb csemete is, és szeretnék minél tovább kihúzni Harper gyerekkorát. A mai napon pedig a Daily Mail mintegy elnézést kérve hozta le legújabb cikkét Beckhamékről, melyben az író szót ejtett arról, hogy a kis Harper lázas, és édesapja a megnyugtatása végett engedte neki, hogy cumizzon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek