Starity

Súlyos daganatot diagnosztizáltak Lindsey Stirling billentyűsénél

2015. augusztus 12. 08:08   |   Szerző: Törpemókus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsey Stirling és csapata már megkezdte az adománygyűjtést a billentyűs, Jason „Gavi” Gaviati csillagászati összegű kezelésére.

hirdetés
Súlyos daganatot diagnosztizáltak Lindsey Stirling billentyűsénél

Nagyon nehéz időszakon megy keresztül Lindsey Stirling és turnés zenekara, hiszen billentyűsüknél, Jason Gaviatinál a The Music Box elnevezésű turné egyik németországi állomása alatt Burkitt-limfómiát fedeztek fel, ami az emberiség leggyorsabban terjedő daganata.

Jason Gavi Gaviatit nemrég diagnosztizálták Burkitt-limfómiával, ezért sajnos nem fog csatlakozni hozzánk a turnén. Ő a legjobb barátom és nem fogom hagyni, hogy egyedül menjen keresztül ezen az egészen. Szeretlek Gavi. Kérlek támogassátok őt, ha tudjátok. Minden egyes adomány közvetlenül Jasonhöz kerül – írta Stirling a Facebookon.

A zenész közel 500 000 dollár értékű műtétjére eddig 5 nap alatt majdnem negyvenezer dollár gyűlt össze, ám ez az összeg még rendkívül kevés az operációhoz.

„@imgavi jelenleg nem tud velünk lenni a turnén, de mi elhoztuk magunkkal” – írta Lindsey az Instagramon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek