Starity

Bones és Booth segítségére szorul Abbie és Ichabod

2015. augusztus 11. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgynevezett crossover epizóddal örvendezteti meg nézőit a Fox, ugyanis keresztezi két nagy sikerű sorozatának, az Álmosvölgy legendájának és a Dr. Csontnak útját.

hirdetés
Bones és Booth segítségére szorul Abbie és Ichabod
Fotó: Fox

Már korábban is volt arról szó, hogy a rajongók nagy meglepetésére a Fox fontolgatja a Sleepy Hollow és a Bones crossoverét, melyben napjaink két híres tévés bűnüldöző párosa összefog. Most azonban végre hivatalossá is vált a projekt, hiszen az Entertainment Weekly beszámolója szerint bejelentésre került, hogy október 29-én, csütörtökön tűzik műsorra az Egyesült Államokban a szóban forgó részeket, melyeket két órán keresztül élvezhetnek a nézők.

A Dr. Csont-epizóddal kezdődik a nagy esemény este nyolc órakor, melyben Ichabod (Tom Mison) és Abbie (Nicole Beharie) Booth (David Boreanaz) és Dr. Brennan (Emily Deschanel) segítségét kéri néhány előkerült emberi maradványt övező rejtély megoldásában.

Ezt követően, este kilenckor kerül adásba az Álmosvölgy legendájának része, melyben Booth és Bones ízelítőt kap a természetfeletti erőkből, amikor Crane ősellensége visszatér a túlvilágról.

A Dr. Csont/Álmosvölgy legendája-crossover tulajdonképpen az X-akták egyik epizódjának is elmenne, ahol a Dr. Csont-rész Scullyra hajaz a logikai alapú perspektívával, az Álmosvölgy-epizód pedig inkább Fox Mulder-szerű lesz. Összerakod ezt a kettőt, és biztos, hogy egy remek kétórás esemény lesz, amit imádni fog mindkét rajongótábor – árulta el a Dr. Csont executive producere, Michael Peterson.

Mindkét sorozat október elsején tér vissza a képernyőkre a tengerentúlon, ám míg a Bones már a 11. évadát éli, addig a Sleepy Hollow még igencsak gyerekcipőben jár maga harmadik szezonjával, de az már most biztos, hogy még szép hosszú jövő áll előtte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek