Starity

Mellkisebbítő műtéte volt a Modern család sztárjának

2015. augusztus 14. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariel Winternek elege lett a sok kéretlen szóból, így egy szépészeti beavatkozás mellett döntött.

hirdetés

Bár gyakran hallunk mellnagyobbító műtétről a celebek körében, ennek fordítottja ritkábban fordul elő. A Modern család sztárja, Ariel Winter egyike azon keveseknek, akik utálták, hogy hatalmas keblekkel áldották meg, hiszen akárhányszor a vörös szőnyegre lépett, a dekoltázsa volt a téma.

A 17 éves színésznő azonban úgy döntött, hogy nem muszáj elviselnie az átlagnál nagyobb testrésze által okozott károkat, így kisebbítő műtét mellett döntött, mely által 32F helyett 34D lett a melltartómérete.

Az eset után a Glamournak adott interjút először a fiatal sztár, melyben részletesen kifejti, hogy miért is volt számára nagyon lényeges ez a műtét: Sok problémám volt vele. Nem tudtam hosszú ideig egyenesen állni. Úgy kezdődött, hogy annyira fájt, hogy nem tudtam elviselni. Nagyon fájt a nyakam, és tényleg voltak problémáim a gerincemmel is. Sok éven át orvosokkal vitattam meg, hogy mi legyen a mellkasommal. Mikor elmondtam nekik a tervemet azt mondták: »A hátad nagyon köszöni ezt.«

Ariel szerint akkor fogalmazódott meg benne a gondolat, amikor elment az unokatestvérével vásárolni: Elmentem egy fürdőruhaboltba az unokatestvéremmel, és nem találtam olyan fürdőruhát, ami jó lett volna rám. Nagyon rosszul éreztem magam a bőrömben. Nem voltam boldog így. Csak azt hajtogattam: Mit fogok felvenni? Nem tudok mit felvenni a strandra vagy medencéhez. Nem tudok lemenni a barátaimmal bulizni és azt hordani, amit ők. Tetőtől talpig ruhákba kell burkolóznom, különben egy olyan bizonyos módon nézek ki, ami egyáltalán nem áll szándékomban.

Winter által arra is fény derült, hogy egyáltalán nem volt magabiztos a vörös szőnyegen: Egy olyan korban élünk, ahol mindent megteszel, hogy ne válj nevetségessé. Az internet gonosztevői borzasztóak. Tudnék küldeni egy fotót, amin jól érzem magam, és 500 ember kommentelt arról, hogy milyen kövér és undorító vagyok. Mikor a vörös szőnyegen voltam, azt mondtam magamnak: Ezt most meg kell csinálni a lehető legjobban, magabiztosnak kell tűnnöm, kihúznom magam és olyan jól kinézni, mint ezen a képeken.

A fiatal sztár azt is megosztotta, hogy a tévés anyukája, Julie Bowen és Sofía Vergara is támogatta a döntésében, és mindenki megértő vele: Értik, hogy már sok éve küzdöm ezzel.

Ariel végül elmondta, hogy mióta megtörtént a műtét, sokkal jobban érzi magát: Elképesztő, hogy végre úgy érzem, hogy jobb nekem. Ennek így kellett lennie.

Fotók: Glamour.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek