Starity

Spartacus tovább küzd a rákkal

2010. szeptember 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban diagnosztizáltak Andy Whitfieldnél rákot. Mivel időben észrevették, ezért rövid időn belül meg is kapta a szükséges kezeléseket, amiért a Spartacus: Vér és homok című sorozat 2. évadjának a forgatását el is halasztották, és bíztak a színész gyógyulásában. Sajnos csalódniuk kellett.

hirdetés
Spartacus  tovább küzd a rákkal

Mivel Andy Whietfield állapota eleinte javulást mutatott a rákkal szembeni küzdelemben, a Starz csatorna munkatársai és a sorozat alkotói joggal bizakodtak, hogy a színész teljesen felépülhet, és hozzákezdhetnek a Spartacus második évadjának a forgatásához.

De mint utóbb kiderült, a kezdeti javulás csupán részleges volt, mivel a rák visszatért, és Whietfield állapota rosszabbra fordult. Így hosszabb és erőteljesebb kezelésekre van szükség, hogy a színész minél sikeresebben tudja felvenni a harcot a rákkal szemben.

Ez sajnos azt eredményezi, hogy kérdésessé vált a Spartacus: Blood and sand sorozat további sorsa,  valamint az is, hogy Andy Whitfieldet fogják-e még Spartacusként látni a filmben a rajongók.

Ami biztos, hogy a sorozatból hamarosan bemutatásra kerülnek az előzmények, melyek a Spartacus: Gods of the Arena címet kapták, de ezek az epizódok Andy Whitfield nélkül készültek el, és a Batiatus ludus Spartacus előtti életét fogják bemutatni.

John Hannah, Lucy Lawless, Peter Mensah és Manu Bennett lesznek a főszereplők a kiegészítő évadban.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek