Starity

Klippremier: Lana Del Rey – High By The Beach

2015. augusztus 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tegnap jelentette be Instagram-profilján, hogy a legújabb, High By The Beach címet viselő dalához ma érkezik a videoklip is.

hirdetés

Lana Del Rey lázasan munkálkodik legújabb albumán, melynek premierje szeptemberben várható. Két dalt már meghallgathattunk róla: a Honeymoont és a High By The Beachet, ami pár nappal ezelőtt debütált. A hozzá tartozó klipre sem kellett sokat várniuk a rajongóknak, hiszen az énekesnő Instagram-profilján jelentette be az időpontot, pontban hatkor pedig felkerült a hivatalos csatornáira is.

A kisfilm rendkívül egyszerű, nyári hangulatú. A dal szövegének megfelelően tengerparton játszódik, de mégsem unalmas, hiszen csattanóval zárul. Ahhoz azonban, hogy megértsük, miről szól, nem árt a dalszöveget először lefordítanunk.

Nagyon kíváncsian várjuk az egész albumot, hiszen eddig két, eltérő hangulatú dal látott róla napvilágot, így csak találgathatunk, mire lehet számítani. Viszont Lana elárulta, új korongja közelebb fog állni a Born To Die hangzásához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek