Starity

Szeptemberben jön a The Americans

2015. augusztus 14. 08:08   |   Szerző: RTL Magyarország

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többszörös díjnyertes amerikai sorozat érkezik hamarosan Magyarország kedvenc sorozatcsatornájára, a Coolra. A kritikusok által is elismert The Americans című politikai dráma Foglalkozásuk: Amerikai címmel lesz látható néhány hét múlva az RTL Magyarország népszerű kábelcsatornáján.

hirdetés

A Cool a közönségkedvenc sorozatai mellett idén szeptemberben egy lebilincselő kémtörténetet hoz el Magyarországra. A számos Emmy-díjra jelölt és Television Critics Association-, illetve Critics Choice Television Award-díjas sorozat a nyolcvanas évek Amerikájában játszódik. A középpontban két alvó KGB ügynök áll, akik új személyazonosságukkal letelepedtek az USA-ban, egy átlagos amerikai család életét élik. Férj és feleségként tisztes családot alapítottak, vállalkozást indítottak, több évtized alatt tökéletesen beépültek, várva, hogy egyszer majd szükségük lesz rájuk és így szolgálhatják hazájukat, a Szovjetuniót.

A hidegháborús hangulatot újszerűen bemutató sorozat főbb szerepeiben Keri Russel, Matthew Rhys, Holly Taylor, Noah Emerich és Annett Mahendru láthatóak.

A Magyarországon először a Coolon látható sorozat mellett jön a Gyilkos elmék, a Dr. Csont, a Mentalista, a Castle és a Döglött akták újabb évada is, melyek a kereskedelmi célcsoportban, főműsoridőben többször is kiemelkedő nézettséggel futottak az elmúlt időszakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek