Starity

Új szerepet kapott Torrey DeVitto

2015. augusztus 14. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy terhes orvost alakít majd a Lángoló Chicago testvérsorozatában a Pretty Little Liars Melissája.

hirdetés
Új szerepet kapott Torrey DeVitto
Fotó: Justin Stephens/The CW

Még három hét sem telt el azóta, hogy bejelentették, a Vámpírnaplók sztárja, Steven R. McQueen csatlakozik az NBC-n futó népszerű tűzoltós sorozat stábjához, most kiderült, hogy spinoffja is gazdagodik egy TVD-s színésznővel.

Az Entertainment Weekly értesülései szerint ugyanis Torrey DeVitto szerepet kapott a Chicago Med címet viselő testvérsorozatban, melyből egyébként éppen a napokban lépett ki az egyik főszereplőt, Dr. Hannah Tramble-t alakító Laurie Holden, aki a legtöbbek számára a The Walking Deadből lehet ismerős.

Annyira hálás vagyok Dick Wolfnak, a színésztársaimnak, az NBC-nek és az egész Chicago Med-es csapatnak a megértésükért. Néha nehéz döntéseket kell meghoznunk és pontosan ilyen volt számomra családi okokból kifolyólag kilépni a Chicago Medből. Tudom, hogy hatalmas sikereket fog elérni a sorozat és nézni is fogom – árulta el a 45 éves színésznő.

Paul Wesley exfelesége egy visszatérő karakter bőrébe bújhat, akinek nevéről még nem rántották le a leplet. Annyit azonban tudni, hogy egy várandós sürgősségi doktornőről van szó, így Torrey biztosan nem Laurie helyét veszi át, hiszen ő egy sürgősségi sebészt játszott a Lángoló Chicago előző évadában.

A Chicago Med főbb szerepeiben Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Nick Gehlfuss, Yaya Dacosta, Brian Tee és Colin Donnell lesznek láthatóak. Az Egyesült Államokban november 10-én debütál az első epizód az NBC-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek