Starity

Ilyen lesz Tarantino új filmje, a The Hateful Eight

2015. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja debütált Quentin Tarantino új filmjének, a The Hateful Eightnek első előzetese.

hirdetés

Kétségkívül az év egyik legjobban várt filmjét hozza el nekünk karácsonykor Quentin Tarantino, kinek nevéhez olyan alkotások köthetők, mint a Ponyvaregény, a Kutyaszorítóban, a Kill Bill, a Becstelen brigantyk és a Django elszabadul.

Az Oscar-díjas rendezőnek ezúttal akadtak nehézségei a The Hateful Eight címre keresztelt westernprodukcióval, ugyanis 2014 januárjában a teljes forgatókönyv kiszivárgott az internetre. Tarantino ezt követően jogosan hátrált meg a filmtől, egy ideig pedig az ötletet is fontolgatta, miszerint inkább könyv formájában publikálja a történetet. A sok bonyodalom ellenére azonban 2015 elején elkezdték a forgatásokat, a premiert pedig 2014 szeptemberéről 2015 karácsonyára – illetve a legtöbb országban 2016 januárjára – tették át.

A történet szerint 6-8 évvel az amerikai polgárháború után járunk Wyomingban, ahol a nagy hóvihar miatt nyolc menedéket kereső idegen összetalálkozik egy postakocsi állomáson, Minnie rövidáruboltjában.

Főszereplőkként köszön vissza ránk Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern, valamint feltehetően Channing Tatum is feltűnik majd a filmben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek