Starity

Zac Efron szerepet kapott a Baywatch adaptációjában

2015. augusztus 15. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dwayne Johnson jelentette be a Twitteren, hogy a 27 éves színész főszerepet fog játszani a filmben.

hirdetés
Zac Efron szerepet kapott a Baywatch adaptációjában
Fotó: Ruven Afanador/The Hollywood Reporter

Tavaly októberben erősítette meg The Rock, hogy beválogatták az 1989 és 2001 között futott sikersorozat, a Baywatch filmadaptációjába. Akkoriban csak annyit lehetett tudni a produkcióról, hogy a rendezői feladatokat Sean Anders és John Morris látja majd el, de a szereplőgárdáról még nem árultak el semmit.

A napokban viszont kiderült, hogy a mára igazi férfivá érett Zac Efron tűnik majd fel a 43 éves színész és exbirkózó oldalán az adaptációban. A hírről maga Dwayne rántotta le a leplet Twitter-oldalán.

Nagy hírek: a haverom, Zac Efron is csatlakozik a Baywatchhoz. Hatalmas, szórakoztató és korhatáros film lesz. Akárcsak én, amikor iszom – osztotta meg a mikroblogon, majd egy újabb tweetet is közzétett: Ez hatalmas lesz. Már régóta beszélgettünk erről. Ja, és valaki hozza a babaolajamat.

A 27 éves színész pedig mindössze ennyit válaszolt kollégája bejegyzésére: Annyira fel vagyok spannolva tesó. Babaolaj két személyre.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek