Starity

Starling Citybe látogat Constantine

2015. augusztus 16. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az NBC elkaszálta Matt Ryan sorozatát, a rajongóknak nem kell búslakodniuk, ugyanis A zöld íjászban még feltűnik karaktere.

hirdetés
Starling Citybe látogat Constantine

Az Entertainment Weekly adta hírül, hogy a The CW fejesei a napokban jelentették be a Television Critics Association félévenkénti sajtótájékoztatóján, hogy a Matt Ryan által alakított John Constantine fel fog tűnni A zöld íjász negyedik évadának ötödik epizódjában.

A Haunted címet viselő részben Constantine bebizonyítja Olivernek (Stephen Amell), hogy bizony nem mindig bizonyul elegendőnek a nyíl és az íj, hanem néha másféle segítségre is szükség van. Ezt követően pedig Mark Pedowitz azt is elárulta, hogy az epizódban fel fognak támasztani valakit. Vajon azt a bizonyos karaktert, aki a rajongók meglepetésére szerepet kapott a spinoffban, a Legends of Tomorrow-ban?

Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy Matt Ryan újra John Constantine bőrébe bújik A zöld íjász egyik részében. Matt egy hihetetlenül tehetséges színész és mindig is csodáltuk, ahogy éltre keltette ezt a sokak által szeretett karaktert. Az, hogy bevezetjük a mágiát és a miszticizmust a sorozatba az idei évaddal, remek lehetőséget nyújtott arra, hogy bevonjuk John Constantine-t A zöld íjász és a The CW DC-univerzumába is. Ez egy jól megérdemelt hálaadás lesz a Constantine-rajongóknak, akik annyira hihetetlenül támogatták a sorozatot – nyilatkozta Marc Guggenheim.

A két DC-karakter összehozása már május óta téma, hiszen a Constantine elkaszálását követően Stephen Amell a Twitteren osztotta meg a nagyérdeművel, hogy szívesen szerepet vállalna a sorozatban, ha egy másik csatorna magára vállalná a folytatást. Ez azonban sajnos nem történt meg, ám a rajongók már így is izgatottan várják Oliver és John találkozását. Greg Berlanti nyilatkozata pedig, miszerint a The Flashben és a Legends of Tomorrow-ban is feltűnhet majd Matt karaktere, még inkább felcsigázta őket.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek