Starity

Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana

2015. augusztus 18. 13:01   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley elárulta, hogy számára hatalmas magánéleti problémát jelentett Hannah Montana életre keltése.

hirdetés

Fotó: Mark Seliger/Marie Claire

Mára már biztosak lehetünk benne, hogy Miley Cyrus teljesen kinőtte Hannah Montana szerepét, aminek még 2011-ben intett búcsút. Míg sokak azt hitték, hogy a fiatal énekesnő élvezte a show-t, ez valójában nem így volt. Miley a Marie Claire magazinnak adott interjújában elárulta, hogy mennyire ki nem állhatta a sorozat alatt megkívánt kikötéseket.

Már 11 éves koromtól kezdve azt adták be nekem, hogy egy popsztár vagyok, szőke hosszú hajam kell hogy legyen és mindenféle csillámos, szűk ruhákban kell díszelegnem. Pedig valójában egy törékeny kislány voltam, már 16 évesen talpig sminkben és parókában, tudjátok, mint abban a sorozatban játszó kis csajok, az Apró szépségekben – árulta el a színésznő, akinek teljesen tönkretette magánéletét a tinisorozat.

Fotó: Mark Seliger/Marie Claire

Miközben Miley tökéletesen hozta a karakterének megkövetelt színjátékot, a boldog és egészségileg kicsattanó fiatal szupersztárt, valójában ő maga összezuhant és szorongott. Olyan szerepet akartak rám kényszeríteni, ami valójában nem én voltam, ez pedig komoly károkat okozott bennem. Minden egyes alkalommal úgy megváltoztattak, hogy a forgatás végén merengtem a tükör előtt és kérdeztem magamtól: »Mégis ki a franc vagyok én?« – mesélt el bánatát az énekesnő.

A későbbiekben az interjúból azt is megtudhattuk, hogy a szerep kedvéért, hogy bírja a 12 órás munkát, kávét itattak vele, sőt, már fiatalon is tampont kellett használnia.

Fotó: Instagram/Miley Cyrus

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek