Starity

Visszatér a mozikba Scooby-Doo és a Rejtély Rt.

2015. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Scooby-Doo neve és a Rejtély Rt. valamennyiünknek ismerős lehet, ha mást nem, gyerekkorunkból. A már-már ikonikus csapat hamarosan visszatér a képernyőkre, ugyanis a Warner Bros. bejelentette, hogy már megkezdődtek az előkészületek.

hirdetés
Visszatér a mozikba Scooby-Doo és a Rejtély Rt.
Fotó: Scooby-Doo (Everett Collection)

Hosszú várakozás után végre ismét feltűnik a vásznakon kedvenc nyomozócsapatunk, a Rejtély Rt., ugyanis a Warner Bros. a napokban hozta nyilvánosságra, hogy egész estés film készül Scooby-Doo kalandjaiból. A filmstúdió vezérigazgatója, Ben Silverman azt is elárulta, hogy ezúttal azonban félretették az élőszereplős CGI-technikával kiegészített forgatás ötletét, és animációs filmet készítenek.

A rajzfilmsorozat rajongóihoz hasonlóan, jómagam is mindig szerettem a Hanna-Barbera páros megálmodta karaktereket. Az egyik leghíresebb márka nagykövetük szerepében tisztelgő Scooby-Doo átveszi az irányítást, és ismételten bevezet minket a tartósan népszerű animációs csillagok panteonjába egy nagyszabású és izgalmas filmmel – nyilatkozta Silverman, és azt is elárulta, hogy az alkotás várhatóan 2018-ban érkezik majd a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek