Starity

Újra stúdióba vonult Gerard Way

2015. augusztus 18. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori My Chemical Romance-frontember a Twitteren jelentette be, hogy ismét stúdióba vonult.

hirdetés
Újra stúdióba vonult Gerard Way

A My Chemical Romance 2013-as feloszlása óta nem sokat unatkoztak a zenekar egykori tagjai, hiszen immár mindannyian új életet kezdtek és új karrierbe fogtak bele. Gerard Way énekes tavaly dobta piacra első önálló stúdióalbumát, mely a Hesitant Alien címet viseli, és bár népszerűségében nem közelítette meg a MCR sikerét, rajongói részéről többségében pozitív fogadtatásban részesült.

A 38 éves zenész azonban nem pihen, épp a mai napon tette közhírré, miszerint ismét a stúdióban érik az éjszakák, ugyanis megkezdte legújabb korongja munkálatait Mike Elizondo producer közreműködésével, aki korábban olyan előadók lemezein hagyta kéznyomát, mint az Avenged Sevenfold, a twenty one pilots, az Echosmith, Eminem, 50 Cent és Dr. Dre

Lemezfelvétel Mike Elizondóval és az ő kitűnő emberekből álló csapatával. Mi történik? Ki tudja? – csiripelte sejtelmesen a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek