Starity

Wilmer Valderrama boldog, hogy Demi Lovatóval dolgozhatott

2015. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wilmer Valderrama sorozatának második évada jövő héten debütál, ennek kapcsán pedig röviden mesélt a folytatásról és szerelméről, Demi Lovatóról.

hirdetés

A sármos színész, Wilmer Valderrama sűrű hét elé néz, ugyanis az El Rey Network csatornáján futó sorozatának, a From Dusk Till Dawn-nak augusztus 25-én debütál a második évada, amely promotálását gőzerővel megkezdte különböző tévés szereplések, és rádiós interjúk keretein belül.

Ennek kapcsán járt Mario Lopez műsorában is a tegnapi nap folyamán, akinek elárulta, hogy az új évad sokkal sötétebb lesz az előzőnél. Sokkal több csavar lesz benne. Sokkal veszélyesebb lesz. A film hivatalos folytatásának vehető. Most végre mindenki láthatja, hogy mi is történt velük. Én Carlos Madrigalt alakítom, aki az alvilág ura, és rengeteg rossz dolgot követett el, szóval nagyon rossz fiú vagyok benne.

Természetesen szóba jött barátnője, Demi Lovato is, aki látható lesz az évad fináléjában, egy olyan karakter szerepében, amit a rendező, Robert Rodriguez kizárólag az énekesnő számára hozott létre. Velünk forgatott, ami nagyon klassz volt. Nem árulhatok el róla semmit, mert kiszámíthatatlan, hogy miként fog felbukkanni, és kulcsfontosságú része van a történet alakulásában. Egy nagyon fontos karaktert kapott.

Valderrama azt is elárulta, milyen volt együtt dolgozni kedvesével. Folyamatosan elfoglaltak vagyunk. Ő utazgat a turnék miatt, én forgatásról forgatásra járok, így nagyon jó volt egyhuzambam együtt tölteni vele több mint egy hetet. Nagyon vicces volt reggel felébredni, és együtt indulni a munkába. Egy életre szóló emlék, hogy megoszthatjuk egymással a képernyőt.

Mario Lopez a sokak által foglalkoztatott kérdést is feltette jó barátjának; vajon mit tartogat a sztárpár számára a jövő? Már évek óta egymás életének részesei vagyunk. Nagyon boldognak és szerencsésnek mondhatom magam, hogy ott voltam a megfelelő helyen és időben, és szerethettem, amikor a legnagyobb szüksége volt rám. Sok dolgon mentünk keresztül együtt, és hosszú utat tettünk meg mindketten a magánéletünkben – felelte Valderrama, majd egy mosoly kíséretében a színész így folytatta. A jövő kiszámíthatatlan, és nem lehet előre megjósolni. Jelenleg csak a pillanatnak élünk. Nagyon szeretem őt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek