Starity

VV Laci bunyózni hívta Auréliót

2015. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ egykori villalakói a Facebookon szólalkoztak össze, majd Laci úgy döntött: ideje, hogy szemtől szemben is megmérettessék magukat, így bunyózni hívta Auréliót.

hirdetés
VV Laci bunyózni hívta Auréliót
Fotó: RTL Sajtóklub

A Való Világ hetedik szériájában megismert Laci és a hatodik évad győztese Aurélió között a népszerű közösségi oldalon indult el a nézeteltérés, mely odáig fajult, hogy különféle dolgok elkövetésével kezdték megvádolni egymást. Az értelmetlen és szükségtelen szócséplés végén Laci párbajra hívta Auréliót, ám a 24 éves VV-győztes kijelentette, hogy nem érzi szükségét annak, hogy kamerák kereszttüzében mérje össze magát Lacival. 

Egy barátságos meccset tervezek vele. Az ötlet pedig nem azért jött, mert a Facebookon elindult ez a szócsata, hanem már korábban. Egyszerűen csak szeretném, ha kiderülne, melyikünk a keményebb legény, és erre az MMA tökéletesen alkalmas. Ez egy küzdősport, amely a dzsúdónak és a birkózásnak a keveréke. Korábban már űztem ezt a sportágat, de a betegségem miatt öt évet hagytam ki, úgyhogy nekem is elölről kell kezdenem mindent, vagyis szó sincs arról, hogy nem lennénk egyenrangú partnerek a ringben – nyilatkozta Laci a Blikknek, elárulva, hogy ősz végére tervezi a megmérettetést.

A napilap természetesen Auréliót is megkereste, aki ugyan nem mondott nemet a megütközésre, de szóvá tette, hogy szeretné kihagyni ebből a televíziót. Ha Laci meg akar mérkőzni velem, akkor azt bárhol megteheti, nem kellenek hozzá kamerák. Nem fogom neki megadni az esélyt, hogy esetleg egy ilyen meccs által szerepelhessen a tévében. A címemen megtalál, akár Baján, akár Budapesten. Ha ketrecharcot akar, felőlem hozhat ide ketrecet is és meglátjuk ki fog nyerni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek