Starity

Újra együtt Rihanna és Chris Brown?

2015. augusztus 19. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy szemtanú videochatelni látta Christ, ám még meglepőbb volt számára, hogy a 26 éves énekes egykori exével, Rihannával csevegett.

hirdetés
Újra együtt Rihanna és Chris Brown?

Assata, a feltörekvő énekesnő éppen abban a stúdióban rögzítette szerzeményeit, melyben Chris Brown is dolgozott, amikor egy felvételek közötti szünetben meglátta, amint az énekes egykori kedvesével, Rihannával cseveg a FaceTime-on. Assata elmondása szerint nem olyan stílusban beszélgettek, ahogy az volt szeretők között szokás, sokkal inkább úgy tűnt számára, mintha a két híresség ismét egy párt alkotna.

Egy, a párhoz közel álló barát pedig megerősítette a HollywoodLife-nak, hogy a pletykák igazak, elérkezett a következő felvonás ideje a sztárpár kapcsolatában: Rihanna ezúttal nem szeretné elkapkodni. Még mindig szereti Christ, és biztosra akar menni, hogy ezúttal helyesen cselekszenek.

Rajgongói természetesen féltik Rihannát, hiszen köztudott, hogy a múltban nem alakultak a legfényesebben a dolgok köztük, mi több: Chris egy ízben brutálisan ellátta az énekesnő baját, ám a jelek szerint a szívnek nem lehet parancsolni. Kapcsolatukat azonban nemcsak a rajongók nézik rossz szemmel, ugyanis Chris előző barátnője, Karrueche Tran is kiborult a fejlemények miatt. 

„Karrueche tudja, hogy Chris és Rihanna még mindig tartják a kapcsolatot, és ez teljesen összetöri a szívét. Jelenleg igyekszik a karrierjére fókuszálni, de nem tehet róla: még mindig sokat gondol Chrisre, és ha eszébe ötlik, hogy ő és Rihanna újra együtt vannak, az nagyon lehangolja. [...] Kae-nek mindig is volt egy olyan érzése, hogy Chris titokban beszélt és találkozgatott Rihannával, amikor még vele járt. Azt hallania, hogy megint közel kerültek egymáshoz, egyfajta megerősítés volt számára, hogy helyesek voltak a megérzései”nyilatkozta a modell egy barátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek