Starity

Ez a cica az internet új sztárja

2015. augusztus 19. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Citronelle névre hallgató cica különleges színeinek köszönheti népszerűségét: közel 40 000 követője van az Instagramon.

hirdetés

Még le sem csengett a bajusz-motívummal ellátott kiegészítők népszerűsége, máris visszahozni kívánja a divatot a hétéves, egyébként nőstény macska, Citronelle, aki immár hivatalosan is az internet új sztárja.

A szürke szőrrel megáldott cica bundájába néhol fehér foltok vegyülnek, ám különlegessége az a bajusz alakú folt, mely éppen nózija felett kapott helyet, ezzel arisztokrata külsőt kölcsönözve a négylábúnak. És hogy hogyan nőtte ki magát Citronelle az internet sztárjává? Gazdája, a Párizsban élő Clementine mesélt kedvencéről a People-nek.

Eleinte fel sem tűnt nekünk, hogy bajusza van, a viselkedésmódjába szerettünk bele. Azt hiszem, a bajusz egyfajta karizmát kölcsönzött neki, amitől mindig ízlésesnek és elegánsnak tűnik, mint egy magas körökben forgó társasági macska.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek