Starity

Majdnem vonatgázolás áldozata lett egy kisbaba – videó

2015. augusztus 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál Brisbane városában rögzítette egy kamera azt a felvételt, melyen tisztán kivehető, hogy kis híján elgázolta a vonat egy felelőtlen anya gyermekét.

hirdetés

A brisbane-i vonatállomáson rögíztett felvétel igencsak kiverte a biztosítékot az ausztrál gyermekvédelmiseknél, ugyanis egy anya látható rajta, amint maga előtt tolja az üres babakocsiját, két év körüli gyermeke pedig mellette totyog. Amint a peronra ér a páros, az anya megállítja a babakocsit és gyermekére fordítja tekintetét, ám ahogy a szerelvény begördül az állomásra, a kocsi önálló életre kel és a jármű alá csúszik, ezzel mitegy szemlélteve, milyen veszélynek lett volna kitéve a kicsi, ha éppen a kocsiban ül.

Ez egy kijózanító emlékeztető arra vonatkozóan, hogy milyen körültekintőeknek kell lennünk az állomásokon és peronokon, különösen, ha egy gyermek is utazik a társaságunkban, nem is beszélve az egyéb tárgyak és kiegészítők védelméről – nyilatkozta a Queenslandi Vasúttársaság Biztonsági, Megbízhatósági és Környezetvédelmi vezérigazgatója, Greg Fill.

Az ilyen típusú balesetek nagyon gyakran idéznek elő poszttraumás szindrómát a jármű vezetőjénél – szólalt fel Peter Cohen, a mozdony vezetője is a témával kapcsolatban, és nyomatékosan felszólította az utasokat, hogy ne csak vagyontárgyaikra és értékeikre ügyeljenek fokozottan utazásuk alkalmával, hanem óvják szeretteiket is.

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek