Starity

Megjelent a Paddy and the Rats új szerzeménye

2015. augusztus 20. 12:12   |   Szerző: Pocok2001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új számmal jelentkezett a Paddy and the Rats, valamint a rajongók nagy örömére bejelentették, hogy az új album is hamarosan megjelenik.

hirdetés

Az együttes a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a My Sherona című dalt, amit a rajongók többsége lelkesen és megkönnyebbülve fogadott, ugyanis a negyedik album eddigi beharangozó számai inkább rádió-kompatibilis, langyos nyári slágereknek tűntek, nem pedig a Paddytől megszokott ír kocsma-rock daloknak. 

Aggodalomra azonban semmi ok: a My Sherona ugyan új irányvonalat képvisel, ám teljes mértékben illeszkedik az együttes stílusvilágába. Ahogy az előző két új szerzeményt, úgy ezt a számot is koncerteken hallhattuk először, ahol fantasztikus hangulatot teremtettek vele. 

Az együttes új albuma szeptember 7-én jelenik meg, és a Lonely Hearts' Boulevard címet viseli. A megjelenési dátum és a cím mellett a srácok az albumborítót is megmutatták, amivel ismét nem hazudtolták meg magukat: sötét sikátor, belsőség darabok és Paddy szerepelnek rajta.

A szeptember 7-én megjelenő album borítója (Fotó: Facebook/Paddy And The Rats)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek