Starity

Csúcsformában a Botrány sztárja!

2015. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Red Lemon Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lételeme a pilates Kerry Washingtonnak, aki gyermeke születése után 17 hónappal jobban néz ki, mint valaha! A Universal Channel sikersorozatának sztárja a Self magazin címlapján mutatta meg vadítóan tökéletes alakját, és azt is elárulta, hogyan tartja magát formában a családi élet és a szakmai elfoglaltságok mellett.

hirdetés
Csúcsformában a Botrány sztárja!
Fotó: Self Magazine

Fél hétkor pilatesszel kezdi a napot, és később sem lassít le Kerry Washington, a nagysikerű Botrány című sorozat sztárja. Az Olivia Pope-ot alakító színésznő tréningruhában és smink nélkül is gyönyörű volt, amikor interjút adott a Self Magazinnak a sorozat forgatásán Hollywoodban. Az edzőteremnek is beillő öltözőben kiderült, Washington és edzője az elmúlt öt évben gyakran heti hatszor pilatesezett!

Kollégáival Los Angeles körül is rendszeresen túráznak, ennek ellenére mégiscsak a speciális légzésgyakorlatokkal kombinált mozgásforma a szép színésznő kedvence.

Nagyon sok olyan gyakorlat van, ahol a szobán kívül kell hagynod önmagad annak érdekében, hogy meg tudd csinálni a feladatot. A pilatesszel feltárul az igazi énem. Sírok, nevetek. Válaszokat kapok arra, »Hogy van ma a testem? Mire van ma szükségem? Mit kell csinálnom ma? Hogy vigyázhatok magamra és zökkenthetem ki magam a komfortzónámból? Hogy lehetek szerethető és kihívásokkal teli egyszerre?« – magyarázta a sztár, aki még a riportert is rá tudta venni egy kis testmozgásra.

A színésznő a kora reggeli edzés híve, és erre jó oka van: mielőbb haza szeretne érni egykori profi focista férjéhez, Nnamdi Asomughahoz és 17 hónapos lányukhoz, Isabelle-hez. Bár sokkal szívesebben bújna össze két szerelmével és imádott si-cu - Yorkie keverék kiskutyájukkal, Josie-val, Washington soha nem hagy ki egy edzést sem.

Vigyáznom kell magamra, hogy olyan életet élhessek, amilyet szeretnék. Fontos, hogy legyenek pihenőnapok is, de hosszú távon, ha nem edzek mondjuk három napig, rosszabbul érzem magam és nem jobban – vallotta be a szépség, aki jelenleg a 2016-ra várható Confirmation című televíziós drámát forgatja.

Self Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek