Starity

Sandra Bullockra ismét rátalált a szerelem

2015. augusztus 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén jelent meg először új kedvesével.

hirdetés
Sandra Bullockra ismét rátalált a szerelem

Az 51 éves színésznő Jennifer Aniston és Justin Theroux augusztus 5-ei Los Angeles-i menyegzőjén jelent meg első ízben a nyilvánoság előtt új kedvesével, akiről egy bennfentes mesélt nemrégiben az Us Weekly-nek. Ő egy fényképész és nagyon dögös! Elképesztően szexi, és Sandra láthatólag nagyon boldog vele. 

A  színésznő egyébként az utóbbi években elsősorban kisfiának, Louisnak szentelte ideje nagy részét, így nem csoda, hogy már vágyott egy férfi társaságára is. Sandra minden percét a kisfiával tölti, nagyon odafigyel rá. Múzeumokba és állatkertekbe viszi, hogy a kicsi mindenféle élményt megtapasztaljon – árulta el a színésznő egy barátja.

Ismerősei egybehangzó véleménye szerint új párja remekül kijön az ötéves kisfiúval, így Sandra két legyet ütött egy csapásra: kedvese nemcsak őt, hanem imádott gyerkőcét is boldoggá teszi, ezzel megadva neki, hogy milyen érzés szerető családban nevelkedni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek